Palveleva eläinlääkäri Tampereella

Olemme etuoikeutettuja, sillä saamme tehdä työtä, jossa voimme lemmikkisi sairauden hoidon lisäksi keskittyä ennen kaikkea perheenjäsenesi terveyden ylläpitoon. Meille Eläinystäväsi Lääkäri -klinikalla se on kutsumus. Haluamme avoimesti keskustella kanssasi lemmikkisi terveydestä, sairauksista, hoidosta ja erilaisista hoitovaihtoehdoista. Haluamme myöskin auttaa sinua hoitamaan ystävääsi parhaalla mahdollisella tavalla. Näin yhdessä turvaamme lemmikillesi tasapainoisen ja hyvän elämän.

Eläinlääkärin Tampereelle ovat perustaneet Juliska Haapanen-Kallio ja Juha Kallio

Eläinlääkärit ja Eläinystäväsi Lääkäri –klinikan perustajat Juliska Haapanen-Kallio ja Juha Kallio.

Asiakaslähtöisyys on meille sydämen asia

Me ymmärrämme, että eläinystäväsi on sinulle erittäin tärkeä, olipa kyseessä lemmikki, työ- tai harrastuskaveri. Siksi haluamme palvella sinua lämminhenkisesti ja inhimillisesti. Haluamme, että sinun on helppo ja mukava tulla meille yhdessä lemmikkisi kanssa. Olipa kyseessä perustoimenpide tai sairaudenhoito, me kuuntelemme, keskustelemme ja välitämme. Uskomme, että läsnäolosta syntyy luottamus ja turvallisuuden tunne. Voit aina kääntyä puoleemme, me ratkaisemme huolesi paitsi taidolla, aina myös tunteella.

Eläinlääkärissä huolehditaan lemmikkisi hyvinvoinnista

Lemmikin hyvinvointi on kaikkein tärkeintä.

KORKEALAATUINEN PALVELU JA HOITO ELÄINLÄÄKÄRITOIMINNAN KESKIÖSSÄ

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että voimme tarjota sinulle ja lemmikillesi korkealaatuista palvelua ja parasta hoitoa kaikissa eläinystäväsi terveyteen ja sairauteen liittyvissä tilanteissa. Erikoisosaamisen lisäksi kiinnitämme huomiota aina kokonaisuuteen, huolellinen perustutkimus on kaiken perusta. Eri eläinlääketieteen osa-alueisiin perehtyneet ja lisäkouluttautuneet, kokeneet eläinlääkärimme konsultoivat tarvittaessa toisiaan ja toimivat hoitotiiminä, jotta paras ja tarkoituksenmukaisin hoito saadaan suunniteltua ja toteutettua.

Eläinlääkäristä löydät asiantuntevaa ja luotettavaa henkilökuntaa

Meillä saat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua.

ELÄINYSTÄVÄSI LÄÄKÄRI -HENKILÖKUNTA

JULISKA HAAPANEN-KALLIO

Eläinlääkäri, yrittäjä (iho- ja sisätaudit, pehmytosakirurgia, tähystysleikkaukset)

Lue lisää

JULISKA HAAPANEN-KALLIO x

Onni on työ, josta nauttii. Vielä suurempi onni on, jos saa tehdä sitä työyhteisössä, jossa viihtyy. Tämä onni minulla on. Potilaina minulla on erityisesti sisä- ja ihotautipotilaita sekä vaativia pehmytosakirurgisia tapauksia. Lisäksi konsultoin kollegoja sekä klinikkamme sisällä että ulkopuolella, luennoin ja kirjoitan blogia eläinten hyvinvoinnista kiinnostuneille. Koska työ on myös paras harrastus, on vapaa-aikamme eläinten täyttämää, mm. kasvatamme beaucenpaimenkoiria kennelnimellä Moisionmäen. Moisionmäessä pentuja on harvoin ja yhdistelmät suunnitellaan hartaudella ja pitkän ajan kuluessa. Muuten Moisionmäessä on kyllä meininkiä: vanhempi lapsemme soittaa rumpuja (katso Youtube aaronnesthorrock) ja nuorempi pianoa, vanha maalaistalo pihapiireineen on ikuisuusprojekti ja lenkillä on välillä ihmisten lisäksi kolme koiraa ja kolme lammasta. Kissan virkaa hoitaa suvereenisti Sir Robert.

JUHA KALLIO

Eläinlääkäri, yrittäjä (tuki- ja liikuntaelinsairaudet, ortopedinen kirurgia)

Lue lisää

JUHA KALLIO x

Elämäntavasta tuli ammatti, kun valmistuin eläinlääkäriksi 1998. Kotonani oli lypsykarjaa, metsästyskoiria, kissoja, lampaita, kanoja, kaneja – koko paletti eläimiä. Opiskelin aluksi yliopistossa vähän aikaa kotieläinten jalostustieteen lisäksi kaikkea muutakin mielenkiintoista ympäristönsuojelusta metsäeläintieteeseen ja maanviljelyskemiaan. Siirryin kunnaneläinlääkärin työstä kokonaan perheyritykseemme 2002. Pieneläinpraktiikassa olen nauttinut voidessani kouluttautua ja perehtyä omaan erityisalaani, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Työni koostuu pääosin ontuvien, kipeytyvien tai huonosti liikkuvien koirien tutkimuksesta ja hoidosta. Potilaita tulee hoitooni tutkittavaksi tai nivel- ja murtumaleikkauksiin sekä omalta klinikalta että laajemmalta alueelta lähetepotilaina. Tutkin paljon koiria, joiden tulevaisuutta arvioidaan hyvinvoinnin, harrastuskäytön ja jalostuksen kannalta. Taustani ja oman koiraharrastuksen kautta erityisesti terveyden edistäminen jalostuksen avulla on ollut minulle aina tärkeää. Sairauksista, joita työkseni hoidan, suurin osa olisi ehkäistävissä muutaman koirasukupolven aikana oikeiden jalostusvalintojen avulla. Hyvänä esimerkkinä tästä on koirien perinteinen lonkkavika: Teen myös lonkkanivelten PennHIP-kuvauksia, joiden avulla lonkkaterveyden periytyvyyttä voidaan tarkimmin arvioida. Monet koirarodut ovat ajautuneet terveytensä suhteen varsin hankalaan tilanteeseen. Tämän takia koen koirien terveyden jalostamisen ja eläinlääkäreiden ja Kennelliiton välisen yhteistyön hyvin tärkeänä. Olen toiminut yli kymmenen vuoden ajan Kenneliitossa asiantuntijatehtävissä erilaisissa toimikunnissa ja työryhmissä. Tänä aikana olen nähnyt monen asian edenneen, mutta työtä riittää. Vapaa-aikani vietän kahden aktiivisen musiikkia harrastavan lapsen, perheen koiraharrastusten ja luottamustehtävieni parissa ja oman maatilan metsien hoidossa.

ANNINA JÄÄSKELÄINEN

Eläinlääkäri (hammassairaudet, kissojen sairaudet)

Lue lisää

ANNINA JÄÄSKELÄINEN x

Olen saanut praktiikkaoikeudet vuonna 2009 ja työskennellyt siitä asti pääsääntöisesti pieneläinten parissa. Ensimmäisen kesäni tein kunnaneläinlääkärin töitä Pohjois-Pohjanmaalla, mutta sen jälkeen pieneläinpraktiikka vei mukanaan. Minulla oli pitkä sijaisuus valmistumiseeni asti (2013), jonka jälkeen olen praktiikan lisäksi tehnyt myös hallinnollisia ja esimiestöitä suurehkolla, päivystävällä pieneläinklinikalla. Eläinystäväsi Lääkärissä aloitin maaliskuussa 2016. Ensisijaisena ammatillisena mielenkiinnon kohteenani on pieneläinten hammassairaudet ja kissojen sairaudet. Hoidankin tällä hetkellä suurimman osan hammaspotilaistamme ja pyrin edistämään klinikan toimintaa kissapotilaiden erityistarpeet huomioiden. Lisäksi pehmytosakirurgia, eksoottiset pienlemmikit ja akuuttipotilaiden hoito on lähellä sydäntä. Kouluttaudun jatkuvasti sekä lempiaiheideni että muiden mielenkiinnon kohteitteni parissa, viimeisimpänä AAFP:n (American Association of Feline Practitioners) vuotuinen konferenssi Washingtonissa. Olen kansainvälisen kissaeläinlääketieteen järjestön, ISFM, jäsen. Kotona minua viihdyttää kaksi kodinvaihtajakissaa, jotka ovat innostaneet minut tekemään yhteistyötä Kodinvaihtajat ry:n kanssa (luennointi ja kotia etsivien eläinten eläinlääketieteellinen arviointi). Vapaa-ajallani olen intohimoinen matkustelija ja lomani vietän useimmiten Suomen ulkopuolella kotimaan helmiä unohtamatta. Ikimuistoisin ja rakkain matkakohde on Australia.

KERTTU TEIVAALA

Eläinlääkäri (sisätaudit)

Lue lisää

KERTTU TEIVAALA x

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013. Aloitin työskentelyn Eläinystäväsi Lääkärissä jo vuotta aiemmin heti praktiikkaoikeudet saatuani. Ammatillisesti minua kiinnostavat pieneläinten sisätaudit ja etenkin kiperät endokrinologiset pähkinät. Sisätautien lisäksi olen saanut lisäkoulutusta myös ultraäänidiagnostiikassa, joka kiehtoo minua etenkin vatsa- ja rintaontelotutkimusten osalta. Lähellä sydäntäni on myös iäkkäämpien lemmikkien elämänlaadun vaaliminen. Perheeseeni kuuluvat mieheni Lauri sekä pieni Iiris-neiti. Talouteemme kuuluu myös neljä karvakorvaa; mäyräkoirat Ansa ja Elsa sekä jämtlanninpystykorvat Viira ja Vappu. Silloin tällöin porukkaan liittyy myös maatiaiskissa Kullervo. Vapaa-aikani kuluu lähinnä omien koirien sekä vuokraislanninhevoseni Raunin seurassa. Olen hyvä ruuan suuri ystävä. Usein minut löytääkin hellan ääreltä laittamasta ruokaa tai leipomasta. Mieheni ja koiriemme kautta olen tutustunut sorkkaeläinten metsästyksen maailmaan. Ja, jos aika antaa myöden, tykkään uppoutua jännittävien dekkareiden maailmaan.

SANNAMARI KIVIRAUMA

Eläinlääkäri

Lue lisää

SANNAMARI KIVIRAUMA x

Aloitin eläinlääkärin opinnot Helsingin yliopistossa Eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa syksyllä 2012. Olen lähtöisin eläinrakkaasta perheestä ja elämääni on aina kuulunut koiria ja hevosia. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu aviomieheni, koirani mittelspitz Nuppu, jackrusselinterrieri Viola sekä tsekinpaimenkoira Solmu. Olen työskennellyt Eläinystäväsi lääkärissä hoitajan tehtävissä vuodesta 2013, ja eläinlääkäriksi valmistuin 2018. Eläinlääkärinä erityisiin kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat pieneläinten sisätaudit, tuki- ja liikuntaelinten ongelmat sekä ennaltaehkäisevä terveydenhuolto. Vapaa-aikani kuluu lenkkeillen ja harrastaen koirieni kanssa. Olen harrastanut koirieni kanssa agilityä, tokoa, nose workia, viimeisimpänä innostuksen kohteena on paimennus nuoren tsekinpaimenkoiraurokseni kanssa. Olen myös ratsastanut melkein koko elämäni ja hevoset ovat lähellä sydäntäni.

LOTTA TUNTURI

Eläinlääkäri

Lue lisää

LOTTA TUNTURI x

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2013. Opiskeluaikana työskentelin pieneläinlääkäriaseman vastaanotolla avustajana ennen praktiikkaoikeuksien saamista vuonna 2012. Olen työskennellyt pieneläinten parissa Pirkanmaalla valmistumisesta lähtien ja tehnyt töitä myös kiireisessä päivystystyössä akuuttien potilaiden parissa. Hoidan mielelläni kaikkia potilaita koosta ja karvoista riippumatta. Erityisiä mielenkiinnonkohteita ovat iho- ja korvasairaudet sekä anestesia. Ammatillisiin jatkokoulutuksiin osallistumalla säännöllisesti pidän mielen virkeänä ja osaamiseni ajan tasalla. Tervetuloa vastaanotolle!

MARIKA RUOTTINEN

Eläinfysioterapeutti

Lue lisää

MARIKA RUOTTINEN x

Olen valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2000 ja eläinfysioterapian erikoistumisopinnot (1,5 v.) sain päätökseen Satakunnan Ammattikorkeakoulussa vuonna 2010. Lapsuuteni vietin koirien, kissojen ja hevosten kanssa, joten eläinrakkaus on ollut aina suuri osa minua. Fysioterapiaopintoihin lähtiessäni oli selvää, että jonain päivänä jatkokouluttaudun myös eläinfysioterapeutiksi. Nyt saan toteuttaa lapsuuden haavettani ja tehdä töitä eläinten kanssa. Kotona minua odottavat käyttölinjaiset labradorinnoutajat, joiden kanssa harrastan tokoa, rally-tokoa sekä noutajien metsästyskoulutusta. Aiemmin olen harrastanut myös pelastuskoiratoimintaa sekä agilityä.

SUSANNA SIREN

Eläinfysioterapeutti

Lue lisää

SUSANNA SIREN x

Olen eläinfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (AMK) ja aloittanut työt Eläinystäväsi lääkärissä lokakuussa 2019.

Eläimet ovat aina olleet iso osa elämääni ja rakkaus eläimiin on ohjannut minua myös ammatinvalinnassa.

Kotoa minulta löytyy aviomiehen ja kahden tyttären lisäksi kaksi nelijalkaista ystävää; belgianpaimenkoira Keke sekä
shetlanninlammaskoira Lieminen. Koirieni kanssa olen harrastanut agilitya, tokoa sekä jonkun verran myös pk-lajeja.

Vapaa-ajalla nautin liikunnasta. Tavoitteenani on kokeilla joka vuosi jotain uutta lajia. Ratsastusta olen harrastanut lapsesta asti ja kilpaillut aktiivisesti este-ja kouluratsastuksessa. Tällä hetkellä hevosharrastukselle jää kuitenkin vähemmän aikaa

MARI HAKALA

Pieneläinhoitaja, klinikkakoordinaattori (toimisto)

Lue lisää

MARI HAKALA x

Olen työskennellyt Eläinystäväsi Lääkärissä  vuodesta 1999. Pieneläinhoitajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2002. Vuodesta 2011 olen toiminut klinikkakoordinaattorina ja teen pääsääntöisesti töitä toimistossa, mutta tarvittaessa teen myös hoitajan töitä. Kotoa löytyy beauceronit Sylvi ja Aino sekä kaksi kissaa, Harmi ja Riesa. Lisäksi harrastuksiini kuuluu mm. ratsastus.

IINA

Klinikkaeläinhoitaja

Lue lisää

IINA x

Olen aloittanut Eläinystäväsi Lääkärissä työt oppisopimuksella kesäkuussa 2012 ja valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi marraskuussa 2015.

JONNA

Klinikkaeläinhoitaja

Lue lisää

JONNA x

Valmistuin klinikkaeläntenhoitajaksi joulukuussa 2010. Syksystä 2011 olen työskennellyt Eläinystäväsi Lääkärissä. Työni vastuualueisiin kuuluu ortopedisten potilaiden hoito.

SARA

Klinikkaeläinhoitaja

Lue lisää

SARA x

Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi alkuvuodesta 2019.  Olen aloittanut työt Eläinystäväsi Lääkärissä keväällä 2017. Työni vastuualueisiin kuuluu ortopediset toimenpiteet. 

ULLA

Klinikkaeläinhoitaja

Lue lisää

ULLA x

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2011. Samana vuonna aloitin työt Eläinystäväsi Lääkärissä. Vastuualueeseeni kuuluu laboratorion kunnossapito sekä näytteiden tutkiminen ja käsittely. Koirieni kanssa olen harrastanut mm. näyttelyissä käyntiä, tokoa, rally-tokoa, agilitya sekä ollut mukana pelastuskoiratoiminnassa.

KIRSI

Klinikkaeläinhoitaja

Lue lisää

KIRSI x

Olen valmistunut oppisopimuksella klinikkaeläintenhoitajaksi keväällä 2013. Aloitin työskentelyn Eläinystäväsi Lääkärissä syksyllä 2013. Vastuualueisiini kuulu mm. ortopedisiin potilaisiin liittyvät hoitajan työt.

HANNA

Klinikkaeläinhoitaja

Lue lisää

HANNA x

Aloitin työni Eläinystäväsi Lääkärissä kesällä 2014 ja valmistuin oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi  vuonna 2016. Vastuualueenani ovat siedätyksiin liittyvät hoitajan tehtävät.

TUIJA

Pieneläinhoitaja

Lue lisää

TUIJA x

Aloitin alalla oppisopimuksella vuonna 2004 ja valmistuin pieneläinhoitajaksi 2007. Eläinystäväsi Lääkärissä olen työskennellyt vuosina 2012-2013 ja palasin takaisin syksyllä 2017.

KIRSI

Klinikkaeläinhoitaja

Lue lisää

KIRSI x

JEANETTE

Asiakaspalvelu

Lue lisää

JEANETTE x

Aloitin työt Eläinystäväsi Lääkärissä vuonna 2021. Vastuualueisiini kuuluu asiakaspalvelu, sosiaalinen media sekä ruokinta-asiat.

 

ELÄINYSTÄVÄSI LÄÄKÄRI -KLINIKKA

Ammattimaisuus näkyy myös klinikallamme vastaanottotiloissa ja laitteissa. Vastaanotollamme on kaksi leikkaussalia – pehmytosa- ja ortopedialeikkauksille omansa. Ventilaattori mahdollistaa myös rintaontelokirurgian. Tähystysleikkauksilla nopeutetaan monissa toimenpiteissä toipumista. Lisäksi käytössämme on röntgentilat, ultraäänihuone, fysioterapeutin tilat sekä kaksi suurempaa toimenpidetilaa mm. hammastoimenpiteille ja leikkausten valmisteluille. Tiedämme myöskin, että erityisesti kissat stressaantuvat helposti vieraassa ympäristössä. Siksi meillä on oma, rauhallinen vastaanottotila kissoille – näin eläinlääkärikäynnistä tulee mahdollisimman miellyttävä.

Kaiken kaikkiaan Raholan kartanon viereen 2011 rakentamallamme täydellisesti varustetulla Eläinystäväsi Lääkäri -klinikalla on huomioitu paitsi vanha, idyllinen ympäristö, myös ekologiset ja kestävän kehityksen ratkaisut.

Tule tutustumaan meihin ja klinikkaamme.

Eläinlääkäri Tampere

Eläinklinikka Eläinystäväsi Lääkäri sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tervetuloa!

Eläinklinikan tietosuoja-asetus

Asiakasrekisterin ylläpito ja tietosuoja-asetus 24.5.2018
Länsi-Tampereen Eläinystäväsi Lääkäri Oy:ssä

Hyvä asiakkaamme!

Eläinlääkäritoimintaa koskevat monet lainsäädännöt, jotka vaikuttavat potilastietojen säilyttämiseen ja käsittelyyn. GDPR ei juurikaan muuta käytäntöjämme, koska aiemmat menettelytapamme ovat olleet sopusoinnussa voimaantulevan lain kanssa.

Valitessasi Länsi-Tampereen Eläinystäväsi Lääkäri Oy:n eläimesi hoitoon osallistuvaksi tahoksi, annat samalla luvan tietojen lainmukaiseen säilytykseen, käsittelyyn potilastyössä tarpeellisessa määrin sekä asiakasviestintään. Asiakasviestinnässä voidaan käyttää eläimen potilastietoja silloin, kun asiakkaalle halutaan viestiä oleellista tietoa eläimen terveydentilaan liittyen, esimerkiksi tietoja rokotusten vanhenemisesta, tai lähettää esim. sähköpostia jatkosuunnitelmaan liittyen.

Luottopäätöksissä menettelemme luotot myöntävän Lindorff Oy:n ohjeiden mukaisesti.

Lisää tietoa tietosuoja-asetuksen toteutumisesta Länsi-Tampereen Eläinystäväsi Lääkäri Oy:ssä saat klikkaamalla tästä.