LEMMIKIN Ruokinta, RAVINTOLISÄT ja tarvikkeet

Vastaanotollamme on myynnissä laadukkaita täysravintoja niin terveille kuin erityisruokavaliotakin tarvitseville kissoille ja koirille.

Yleisimpiä niin sanottuja lääkinnällisiä ruokavalioita ovat mm. ylipainon hallintaan, virtsakiteiden liuottamiseen ja ennaltaehkäisyyn, nivelrikkopotilaalle, allergiapotilaalle, munuais- tai maksasairaalle ja esimerkiksi akuutista maha-suolikanavan tulehduksesta tai haimatulehduksesta kärsivälle tarkoitetut ruokavaliot.

Päivittäisruokavalioista löytyvät sekä pienille, keskikokoisille että isoille koirille, leikatulle ja leikkaamattomalle kissalle, pennuille ja ikääntyville omat ruokavalionsa.

Eläinlääkärimme ja hoitajamme auttavat oikean ruokavalion löytämisessä. Kysy rohkeasti!

Lisäksi vastaanotollamme on myynnissä lemmikin hyvinvointia tukevia vapaan kaupan tuotteita, mm. nivelrikkovalmisteita, apua ripulin hoitoon, shampoita ja korvapuhdisteita, virtsarakon limakalvoa suojaavia tuotteita, maksan tai haiman toimintaa tukevia valmisteita jne. Joitakin ravintolisiä on suositeltava syöttää ainoastaan eläinlääkärin suosituksesta. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lemmikin ruokavalio

Oikea ruokavalio tukee kissan ja koiran terveyttä.