Muutoksia maskinkäyttösuositukseen

Noudatamme Eläinystäväsi Lääkärissä viranomaisten suosituksia ja maskisuosituksen poistuessa maskin käyttö on vapaaehtoista muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta:

-Asiakkaan niin toivoessa, lääkäri ottaa vastaan maski päässä. Asiakas ilmoittaa toiveestaan tullessaan tai jo aikaa varatessaan.
– Mikäli asiakkaalla on lieviäkään hengitysoireita, pyydämme maskin käyttöä. Asiakkaan käyttäessä maskia myös potilasta hoitava henkilökunta käyttää maskia.
– Mikäli olet altistunut tai ollut kontaktissa koronapositiivisen henkilön kanssa, toivomme, että käytät maskia.

Potilaan nouto ulkoa samoin kuin laskutus onnistuu edelleen.

Muuten toimintaohjeet asiointiin eläinlääkäriasemalla koronavirusepidemian aikana pysyvät samana:

1) Muista turvavälit ja hyvä hygienia! Kaikissa vaiheissa ensisijaisen tärkeää on noudattaa 1–2 metrin turvavälejä aina kun mahdollista, pestä käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua.
2) Tulethan paikalle vain terveenä! Hengitystieoireita sairastavia asiakkaita emme ota vastaan. Mikäli on välttämätöntä ottaa hengitystieoireisen asiakkaan lemmikki vastaan, haemme lemmikkisi pihalta ja palautamme pihalle. Tällöin käynti maksetaan maksukortilla etäpäätteellä.
3) Maksutilanteissa suositaan maksupäätteen käyttöä käteisen sijasta. Asiakkaan tulee muistaa desinfioida kätensä sekä ennen että jälkeen näppäimistön käytön.
4) Saavu paikalle juuri ennen varattua aikaa! Aulatiloissa vältetään turhaa oleskelua. Hygieniatasomme on normaalistikin korkea, mutta tällä hetkellä suoritamme kaikkien kosketuspintojen tehostettua puhdistusta ja desinfiointia.

Kiitos että jaksoit lukea ja aurinkoista kevättä!