Seniorikissan tarkastus

Seniorikissan terveystarkastus on tarkoitettu oireettomalle tai lieväoireiselle eläinystävälle. Ulkoisessa tutkimuksessa käydään koko kissa läpi. Verinäytteestä tutkitaan puna- ja valkosoluarvot, tärkeimmät maksa- ja munuaisarvot, veren sokeri, kalkki ja fosfori, natrium ja kalium sekä kilpirauhashormoni. Pissanäyte otetaan punktiona vatsanpeitteiden läpi ultraääniohjauksessa ja siitä tutkitaan stix, ominaispaino ja sedimentti, bakteeriviljely sekä proteiini:kreatiniini-suhde (upc).

Seniorikissan terveystarkastuksen voi varata Cat Friendly Clinicin koulutusvaatimuksiin sitoutuneille eläinlääkäreille: Juliskalle, Anninalle, Lotalle ja Annekalle.

Senioripaketti on saatu hinnoiteltua hyvin kohtuuhintaiseksi: 387 E (hinta 12/2021).

Ilman pakettia tutkimusten hinta olisi yhteensä 436,3 E (+ mahdollinen rauhoitus 31,90 E + lääke).

Haluamme uudesta palvelupaketistamme palautetta ja siksi ensimmäiset 15 palvelun käyttäjää saavat asiakaskyselyn täytettyään mukavan ruokalahjan 😊 Nettiajanvarauksesta löydät palvelun nimellä Seniorikissatarkastus.

Toivomme uuden palvelutuotteemme vastaavan tarpeisiinne ja lisäävän eläinystävän elämänlaatua sekä yhteisiä vuosianne!