Vastaanotollamme nyt kaksi eläinfysioterapeuttia

Fysioterapiakäyntien kysyntä on kasvanut suuresti. Jatkossa vapaiden fysioterapia-aikojen löytäminen vastaanotollamme helpottuu, kun Marika Ruottisen rinnalla meillä jatkossa ottaa vastaan myös eläinfysioterapeutti Susanna Siren. Ohessa Susannan pieni esittely itsestään:

“Olen eläinfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (AMK) ja aloittanut työt Eläinystäväsi lääkärissä lokakuussa.

Eläimet ovat aina olleet iso osa elämääni ja rakkaus eläimiin on ohjannut minua myös ammatinvalinnassa.

Kotoa minulta löytyy aviomiehen ja kahden tyttären lisäksi kaksi nelijalkaista ystävää; belgianpaimenkoira Keke sekä
shetlanninlammaskoira Lieminen. Koirieni kanssa olen harrastanut agilitya, tokoa sekä jonkun verran myös pk-lajeja.

Vapaa-ajalla nautin liikunnasta. Tavoitteenani on kokeilla joka vuosi jotain uutta lajia. Ratsastusta olen harrastanut lapsesta asti ja kilpaillut aktiivisesti este-ja kouluratsastuksessa. Tällä hetkellä hevosharrastukselle jää kuitenkin vähemmän aikaa.”