Eläinfysioterapeutti Marika Ruottinen tekee ylimääräiset vastaanottopäivät perjantaisin 1.12., 15.12. sekä 29.12.

Suuren suosion vuoksi eläinfysioterapeuttimme Marika Ruottinen tekee joulukuussa kolme ylimääräistä vastaanottopäivää. Päivät ovat perjantaisin 1.12., 15.12. sekä 29.12. – ajat varattavissa puhelimitse (puh. 010 320 9130) tai nettiajanvarauksesta.

Fysioterapeutti tekee aina ensin fysioterapeuttisen tutkimuksen, jonka perusteella arviodaan kuntoutustarve tapauskohtaisesti. Fysioterapuettisten hoitojen lisäksi fysioterapeutti antaa yksilölliset ohjeet liikuntaan sekä kotona tehtäviä harjoituksia varten. Oikein tehtävät kotiharjoitteet sekä sopiva liikunta mahdollistavat tasapainoisen ja kivuttoman jatkon.

Tavallisesti eft Marika Ruottinen ottaa vastaan tiloissamme maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Joulukuulle  löytyy vielä joitakin vapaita aikoja, tervetuloa!

Päivitetty 30.11.