Seuraava virallinen silmätarkastuspäivä järjestetään tiistaina 10.10.2017

Seuraava virallinen silmätarkastuspäivä järjestetään jälleen tiistaina 10.10.2017. Tarkastukset tekee Suomen ainoa ECVO-diplomaatti Elina Pietilä. Virallinen silmätarkastus maksaa 80 euroa ja virallinen silmätarkastus + gonioskopia 135 euroa. Aikoja tarkastukseen voi varata jo nettiajanvaruksesta tai ajanvarausnumerostamme 010 3209 130.

Samana päivänä Juha Kallio tekee virallisia lonkka- ja kyynär- sekä selkäkuvauksia. Etusijalla kuvauksissa ovat ko. päivänä silmätarkastettavat koirat. Lisäksi virallisia polvitarkastuksia tekee eläinlääkäri Linda Lammi ja myös virallinen sydämen auskultaatiolausunto onnistuu samalla reissulla.

Mikäli halutaan sekä silmätutkimus että röntgentutkimuksia, soita ajanvarauksen numeroon. Virallisen sydän- (auskultaatio) ja polvitarkastustarpeen voit ilmoittaa myös silmätarkastuksen varauksen yhteydessä netissä.